OVER ONS

Over Sanimania

Een badkamer, tegelvloer, sanitair en meer! Sanimania gelooft in een badkamer waar u
van kunt genieten. Wij creëeren ruimtes waar u uw dag een goede start geeft, of waar u na een dag hard werken lekker kunt genieten van een heerlijk bad of een frisse douche. Of verwacht u een gezinsuitbreiding en heeft u een groter wasmeubel nodig? Het kan allemaal en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

In 1998 gingen Kurt en Diana hun droomhuis realiseren in Roermond. Al snel kwamen ze erachter dat hun wensen niet konden worden gerealiseerd zoals zij voor ogen hadden.
Ze miste een persoonlijke aanpak, maatwerk en eerlijk advies. Na een lange zoektocht
besloten zij dat ze het zelf gingen doen. Een badkamer die paste bij hun wensen,
met een eigen touch en feel. De wereld van sanitair klikte, kort daarna realiseerden
zij hun badkamer. Er was een nieuwe passie ontstaan!

Nadat de bouw van hun huis klaar was, besloten ze om in de wereld van sanitair te duiken. Zo konden zij beiden ook andere helpen om een badkamer te realiseren met passie, persoonlijkheid, maatwerk en eerlijk advies. In 2002 startte zij hun eerste onderneming in sanitair, een klein bedrijf in Koningsbosch. Het lokale bedrijfje sprak zich snel rond, en in korte tijd kwamen er klanten die gecharmeerd waren van hun aanpak.

Het bedrijf groeide, en het werd in 2010 tijd om naar de geboortestad van Diana te verhuizen met het bedrijf onder een nieuwe naam. Sanimania. Waar het bedrijf in Koningsbosch zich concentreerde op een midden/hoger segment tegels en badkamers, richt Sanimania zich op een breder segment in de branche. Van losse verkoop aan particulieren en bedrijven tot maatwerk met een kleiner budget en top notch luxe badkamers. Wij geloven in een eerlijke aanpak van onze producten en proberen, waar kan, uw wens te realiseren.

Tot snel!

Ons team

Persoonlijk, maatwerk en oprecht