BLOG:
SANIMANIA X NO RULES INTERIOR

BLOG 1: "HOE REALISEER IK MIJN DROOMBADKAMER?"

Hoe realiseer ik mijn droombadkamer? Hoe maak ik er "een ruimte om van te genieten" van?Een vraag die misschien gelijk een gevoel van stress geeft. Want je denkt al snel, waar begin ik aan? Wat als ik de verkeerde keuzes maak? En wat kost zoiets eigenlijk?

Daar hebben wij iets op gevonden! Samen met Sanimania leg ik je stap voor stap uit hoe jij je droombadkamer kunt realiseren. In een aantal stappen, en met handige tips, leg ik uit hoe je het beste te werk kunt gaan. En geloof me, het wordt leuk! Geen stress meer, maar een duidelijk stappenplan.

En wij zijn er om je te helpen. Sanimania, dé specialist in het realiseren van badkamers. Zij streven ten alle tijden naar "een ruimte om van te genieten". En ik om je stijl te bepalen, de handigste indeling te ontwerpen, met oog voor detail zodat alles perfect op elkaar aansluit.

De badkamer waar je van droomt, maar dan in het echt. In jouw eigen huis.

We starten de volgende keer met stap 1: Het bepalen van je wensen en stijl. Tot dan!

Met No RULES INTERIOR richt ik mij, Wieke, op het vormgeven van interieurs die toe zijn aan wat meer kleur met een verrassend element. Van woonkamer tot kinderkamer, van keuken tot badkamer. Iedere ruimte verdient het om een fijne plek te zijn waar optimaal gebruik van wordt gemaakt. Ik luister naar de wensen van de klant en maak vervolgens een passend en verrassend ontwerp met mogelijkheden waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht!

1507AF80-3293-4662-8E72-7CBD19AE955B

BLOG 2: Hoe bepaal ik mijn wensen en stijl?

Hoe bepaal ik mijn wensen?
Het is hier heel belangrijk om de huidige situatie te bekijken. Wat vind ik fijn aan de badkamer? Wat mis ik echt? Schrijf je bevindingen op! Laat iedereen in het huishouden dit doen om zo te kijken waar ieders behoeften liggen. Overleg met elkaar wat jullie belangrijk vinden. Een grote inloopdouche of juist een dubbele wastafel? Een vrijstaand bad of liever een apart toilet. Denk in dit stadium vooral niet in beperkingen maar laat je wensen de vrije loop. Het zal je verbazen wat je allemaal met een kleine ruimte kunt bereiken.

Hoe bepaal ik mijn stijl?
We starten de volgende keer met stap 1: Het bepalen van je wensen en stijl. Tot dan! Nu wordt het nog leuker! Verzamel een aantal (woon-)magazines. Ga er goed voor zitten en knip de plaatjes uit die iets met je doen. Wat vind je mooie kleuren? Wat vind je een fijne sfeer? Het hoeven niet alleen maar beelden van badkamers te zijn! Ook sfeerbeelden waar je een fijn gevoel van krijgt zijn de moeite om uit te knippen. Kortom verzamel een berg aan mooie plaatjes en plak deze op een groot blad. Als heel snel zal je een "rode draad" zien in de beelden. Kleuren die terugkomen, stijlen die vergelijkbaar zijn. Zo ben je al heel goed op weg naar het bepalen van jouw droombadkamer, jouw ruimte om van te genieten.

Pinterest is de digitale versie van de knip en plak optie. Zodra je hier een eigen account aan hebt gemaakt kun je alle favoriete plaatjes op een digitaal bord verzamelen. Ook hier zal zich uiteindelijk een "rode draad" laten zien. En hoe handig is het dat zowel Sanimania als ik ook een Pinterest hebben waar je fijne inspiratie op kunt doen? We nodigen je dan ook graag uit om een kijkje bij ons te nemen!

Volgende keer nemen we de lay-out van de badkamer onder de loep. In deze fase zal je kennis gaan maken met een specialist!